[{"data":1,"prerenderedAt":-1},["ShallowReactive",2],{"site-settings":3,"workflow-bulk-delete-all-youtube-channel-playlists-1361":7},["Reactive",4],{"analytics_enabled":5,"gtm_container_id":6},true,"GTM-WWB2TQFD",["Reactive",8],{"id":9,"slug":10,"title":11,"short_description":12,"category_key":13,"category_title":14,"workflow_type_key":15,"workflow_type_title":15,"workflow_type_icon":16,"price":17,"is_free":5,"cover_image":18,"description":19,"compatible_versions":18,"locked":5,"lock_reason":20,"purchased":21,"in_cart":21,"workflow_file":22},113,"bulk-delete-all-youtube-channel-playlists-1361","حذف گروهی همه پلی‌لیست‌های کانال یوتیوب","این گردش‌کار با اجرای دستی، همه پلی‌لیست‌های کانال یوتیوب را شناسایی و به‌صورت برگشت‌ناپذیر حذف می‌کند.","other-automation","سایر اتومیشن‌ها","n8n","https:\u002F\u002Faidock.s3.ir-thr-at1.arvanstorage.ir\u002Fworkflow_types\u002Fimage.webp",0,"","🧹 این گردش‌کار n8n با اجرای دستی آغاز می‌شود، فهرست تمام پلی‌لیست‌های کانال متصل به یوتیوب را دریافت می‌کند و سپس هر پلی‌لیست را به‌صورت جداگانه حذف می‌کند.\n\n⚙️ برای استفاده، اعتبارنامهٔ YouTube OAuth2 را در هر دو گرهٔ یوتیوب تنظیم و گردش‌کار را اجرا کنید.\n\n⚠️ حذف پلی‌لیست‌ها برگشت‌ناپذیر است و موارد حذف‌شده قابل بازیابی نیستند.","login",false,null]